26 Mayıs 2014 Pazartesi

HayDay Best Hack New Version 2014







Download Link;

http://turbobit.net/xotdjrrizakp.html

Enjoy!!

21 Mayıs 2014 Çarşamba

Oyun mu arıyorsun?

İşte sana tavsiye edebileceğim %100 yerli yapım olan MMORPG oyunu İstanbul Kıyamet Vakti!
7 senedir varlığını sessizce sürdüren bu oyunu tanımanın vakti gelmedi mi?
Keşif etmek için neyi bekliyorsun? Dur heyecanın fitilini yakmama izin ver ve şu yazıyı oku!

KÖR ADAMIN GÖRDÜKLERİ:


"Demek afeti ve getirdiklerini soruyorsun bana genç kişi. Dinle öyleyse, sana en başından anlatayım ortak kaderimizi

1956 yılının 25 Aralık' ında dünyanın yörüngesi güneş sistemi dışından gelen bir asteroid kümesiyle kesişti. Dünyanın her yanında büyük bir yıkım gerçekleşti. Sadece gökyüzünde asılı kalan toz bulutları bile milyonlarca insanın ölümü için yeterliydi. Fakat meteorların ortaya çıkardığı tek gerçek, yıkım ve ölüm olmamıştı.

Asıl açığa çıkanın yüz binlerce yıldır yer kabuğunu bizlerle paylaşmış, kimilerinin canavarlar kimilerininse saklı türler olarak adlandırdığı, arzın bilinmeyen derinliklerindeki komşularımız olduğunu öğrendik. Çok sıra dışı tesadüfler sonucu kimi insanlarla karşılaşmış ve masal diye adlandırdığımız hikayelere konu olmuş varlıklar!

Afetten birkaç yıl sonra, daha insanlık kozmik yıkımın yaralarını yeni sarmaya başlamışken, meteorların açtığı derin yarıklardan yollarını buldular yeryüzünün yabancı ortamına. İlk kim saldırdı bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki o da hiçbir şeyin bir daha eskisi gibi olamayacağıdır.
   

  



5 milyar yaşındaki yerkürenin üzerinde yalnızca birkaç yüz bin yıldır varolan bizlerin daha öğrenecek çok şeyi olduğu bir gerçekti. Element büyüsünü ilk kullanabilen insan, saklı türler 'den elde edilmiş bir kitabı deşifre edebilmiş yaşlı bir dil bilimciydi. Bugünün madde büyücüleri halen kitaplarının kapaklarına onun adının baş harflerini işlerler.

Ruh büyücülerinin namıdiğer şifacıların varlığı ise saklı türler den kimileriyle kurdukları bağlantı sonucu ruhun ve doğanın güçlerini harmanlamayı öğrenmiş küçük bir Mevlevi toplulukla başladı.

Eski usuller ile birlikte yeni keşfedilmiş güçlerin de kullanıldığı amansız bir savaş açıldı dünyanın dört bir yanında "Saklı Türler" 'e karşı!

Neredeyse yarım asırdır izliyorum bu savaşı ve çok şey gördü bu artık görmeyen gözlerim. Bir büyücünün sözüyle harekete geçip eti kavuran yıldırımları, bir şifacının dileğiyle canlanıp düşmanlarını sarmalayan zehirli sarmaşıkları, korkusuz bir savaşçının çığlığıyla düşmanlarının dizlerinin titrediğini gördüm...






Sayısız ölüm gördüm. Bunlar kimine keder getirdi, kimineyse yaşama sebebi ve insanoğlu her zaman yaptığı gibi yeni dünyaya uyum sağladı.

Fakat afetten sonra bile kişinin unutmadığı tek bir şey vardı ki o da insanın insana kıymasıdır. "Lodos" ve "Arzın Çocukları" işte bu anıların ürünüdür.

İnsanlık tarihi böylesine zıt görüşleri hiçbir zaman hoş görmemiştir ne yazık ki. İki topluluk arasındaki kanlı savaş otuz yıldır devam ediyor dünyanın birçok yerinde ve daha da devam edecek gibi görünüyor.

Bense insanın insana kıymaya tekrar başladığı gün kapadım gözlerimi ışığa.

Şimdi sen söyle genç kişi...

Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da sen bu savaşın neresinde duruyorsun ?
 
"


17 Mayıs 2014 Cumartesi

League of Legends ViP Hack by KafaDengi


Downloads;

http://turbobit.net/ngi3ypb5wahv.html

http://www.hitfile.net/r6n0

Continue to follow us... ;)

Clash Of Clans New Hack 2014


Downloads;

http://turbobit.net/13j661pno6qf.html

http://www.hitfile.net/m4Kg

Continue to follow us... ;)

16 Mayıs 2014 Cuma

Sevginin Gücü - Leon 1994 Fragman

 

Leon

 

 

Film Özeti:


Mathilda, New York'ta yaşayan ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır. Ailesini sevmeyen Mathilda için en değerli varlığı küçük kardeşidir. Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür. O sırada alışverişte olan Mathilda ise olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır. Leon ise çok soğukkanlı bir katildir. Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer. Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır. 




Fragman:

 

SA-MP Hack v0.3z R1 (mod_sa)



 SA-MP Hack v0.3z R1 (mod_sa)

İndirme Linkleri;


Adobe Photoshop CS4 Portable (Kurulumsuz)

 
Photoshop CS4 Portable


Adobe Photoshop CS4 Portable (Kurulumsuz) sürümü ile sonunda sevenler ile  daha gelişmiş özellikleri ve arayüzü ile buluşmaya hazır. Adobe Photoshop CS4 uygulaması sayesinde neler yapıldığını aslında bilmeyen yoktur... Biz yine de kısaca bir bahsedelim. Adobe Photoshop CS4 uygulaması ile hızlı ve kolay bir şekilde fotoğraflarınızı yeniden boyutlandırabilir, üzerine çeşitli efektler ekleyebilir, istemediğiniz bölümlerini kesip atabilir, renkleri ile oynayabilirsiniz. Hatta yeni baştan bir tasarım bile yapabilirsiniz. Tamamen sizin hayal gücünüze bağlı! Hayal gücünüze imkan verin ve bu ufak boyutlu kurulum yapmadan çalışabilen programı indirin!

Dosya Boyutu: 64 mb

İndirme Linkleri;


GTA 5 PC Tarih Belli Oldu!

Dünyanın en çok satan video oyunu GTA V dur durak bilmiyor, kendi rekorunu kırmaktan geri durmuyor.

Take-Two tarafından 2013 yılı verilerine dayandırılarak yapılan son açıklamada GTA V‘in bugüne dek 33 milyondan fazla kopya sattığını duyurdu. GTA V’in hemen peşinden ise 27 milyonluk satışla BioShock Infinite isimli oyun geliyor.

GTA V PC’YE NE ZAMAN GELİYOR?

GTA V’le ilgili kullanıcıların en çok merak ettiği konu şüphesiz oyunun ne zaman bilgisayarlara sunulacağı. Oyun konsollarına halihazırda sunulan GTA V’le ilgili müjde veren Take-Two 2015 yılı içinde oyunun PC’lere sunulacağını kaydetti.

Bakalım GTA V, konsollarda gösterdiği başarıyı PC‘lerde de gösterebilecek mi?

15 Mayıs 2014 Perşembe

Counter Strike 1.6 Portable (Kurulumsuz / Çıkar Oyna)

  Counter Strike 1.6 Portable (Kurulumsuz / Çıkar Oyna)







Counter-Strike (Türkçe: Karşı Taarruz), Minh Lee ve Jess Cliffe tarafından geliştirilmiş Half-Life adlı oyunun eklentisi olup daha sonra Valve Corporation tarafından isim hakları satın alınarak geliştirilmeye devam edilmiş bir taktiksel FPS aksiyon oyunudur. Kısaca CS ya da Counter olarak da adlandırılır. Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source ve Counter-Strike: Anthology olarak üç ayrı oyun hâlinde piyasaya sürüldü. Counter-Strike: Global Offensive adlı yeni oyun 2012 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmüştür.* Paylaştığımız bu link oyunun 1.6 sürümüne aittir ve kurulum gerektirmez.



İndirmek İçin Burayı Tıklayın!



LoL RP Kodları Hediye!

 

 

LOL FREE GIFT CODEs:  http://fileups.net/file/04l8C4

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Infinite Flight Simulator v1.4

Infinite Flight Simulator v1.4 APK

 

 

Sonsuz Uçuş! Eğer meraklı bir acemi yada başarılı bir pilot olup olmadığını denemek istiyorsan mobil cihazlarda en kapsamlı uçuş simülasyon deneyimi sunuyor. Gündüz ve gece - - Dünyada bölgelerinde son derece ayrıntılı uçaklarının birçok atmosferik koşullarda ve ağırlık yapılandırmaları geniş bir yelpazede. Uçuşun her bölümünü inceleyerek gelişmiş kamera ve tekrar sistemi ile becerilerinizi geliştirin!

Ekran Görüntüleri;


 İndirmek İçin Tıklayın! (16 mb)

Ne tür paylaşımlar?

Blogumuzda ne tür paylaşımlara ağırlıklı olarak yer vermeliyiz? Görmek istedikleriniz, beklentileriniz neler? Cevabınızı yorum olarak iletin! (Örn: Oyun hileleri olabilir)

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist





Ubisoft şirketi tarafından yayımlanmış aksiyon-macera ve gizlilik ögeleri içeren bir video oyunudur. Tom Clancy's Splinter Cell serisinin altıncı yapıtı olmakla birlikte Splinter Cell: Conviction adlı oyunun devamı niteliğindedir. Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii U, ve Xbox 360 platformları için Kuzey Amerika'da 20 Ağustos 2013, Avustralya'da 22 Ağustos 2013, Avrupa'da 23 Ağustos 2013, Japonya'da 5 Eylül 2013 tarihinde piyasaya sürülmüştür.

Oyunun oynanış videosu;